FOX TV Çocukluk dizisi 10. bölüm tek parça, full, HD ve FOX Play izle! Çocukluk 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı

FOX TV Çocukluk dizisi 10. bölüm tek parça, full, HD ve FOX Play izle! Çocukluk 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı
İki haftadır izleyicilerinden uzak kalan ve final iddiaları da beraberinde gelen Çocukluk, yeni bölümüyle FOX TV'deki yerini alıyor. Özge Özberk ve Erdal Beşikçioğlu'nun baş rollerini paylaştığı yapım yeniden seyircisiyle buluşacak. Yaşanacaklar da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Çocukluk dizisi 10. bölüm tekparça, full, HD ve FOX Play izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Çocukluk 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detayları okuyabilirsiniz.

Behzat Ç. ile yakaladığı reyting rekortmenliği ile hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu bugün yeniden izleyicisinin karşısına çıkıyor. BluTV'de Behzat Ç.'nin 9 bölümünde daha oynayan ancak devamını getirmeyen ünlü oyuncu dizi arkadaşları tarafından tepki ile karşılanmıştı. Artık daha önce adı Kimsesizler olarak belirlenen ancak RTÜK uyarısı sonrasında adı Çocukluk olarak değiştirilen yapımla artık her hafta ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümü de merakla bekleniyor. Çocukluk dizisi 10. bölüm tekparça, full, HD ve FOX Play izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Çocukluk 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detayları okuyabilirsiniz. Yorumlarınızı haberimizin alt kısmında yer alan mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.

Çocukluk 10. bölüm özeti

Mahir, Demet’in Ali Kaan’ı alıp gittiğini öğrenir öğrenmez peşlerine düşer. Fakat Ali Kaan, onu Demet’ten ayırdığında yine de babasıyla kalmayı seçecek midir? Lale terk edildiği için Zeynep’i geri almaya gelince Ayşegül, Zeynep’i korumak adına evlatlık işlemlerini hızlandırmak ister. Ancak Hakan, Zeynep’ten kendi çıkarları için yararlanabileceğini fark eder. Bu olay zinciri Zeynep’i ve onu korumak isteyenleri büyük bir tehlikenin içine sokar… Çocukluk yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!



 

Çocukluk konusu

“Çocukluk” dizisinde; tüm hayatını geride bırakıp Ali Kaan Umut Evi’ni açan Mahir Boztepe (Erdal Beşikçioğlu), ilk günden beri evine gelen her çocuğun doğru aileyi bulmasını sağlamıştır. Ali Kaan Umut Evi’nde aynı odayı paylaşan Mavi (Beren Gökyıldız), Mozi (Kübra Süzgün), Bambi (Nilay Yeral) ve Zeynep’in (Derinsu Akkuş) yeni ailelerini bulma yolunda yaşadıkları, öz ailelerine duydukları özlem ve kimi zaman uğradıkları hayal kırıklıkları onları birbirlerinden ayrılmaz kız kardeşler haline getirir, bu kardeşlik ileride, hayata el ele ve umutla sarılmalarını sağlayacaktır. Kızların her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olan Ayşegül (Burcu Özberk) desteğini ve sevgisini onlardan hiç esirgemez…


Çocukluk 10. bölüm full tek parça Youtube HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Çocukluk 8. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Çocukluk'un 4. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.
 


 


 

Çocukluk 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Çocukluk'un 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV web sitesi ve sahip olduğu sosyal medya mecralarından izleyebilirsiniz.


 

Çocukluk oyuncuları kimdir?

Erdal Beşikçioğlu, Beren Gökyıldız, Burcu Özberk, Selen Öztürk, Kübra Süzgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.