Fulya ile Umudun Olsun Psikolog Esra Ezmeci kimdir? Kaç yaşında, evli mi ve Instagram hesabı

Fulya ile Umudun Olsun Psikolog Esra Ezmeci kimdir? Kaç yaşında, evli mi ve Instagram hesabı
Geçen hafta başladığı yayın hayatı ile birlikte ekranlara yeni bir soluk getiren Fulya ile Umudun Olsun çözülmeyi bekleyen olayları gün yüzüne çıkarmak ve mutlu sonla biten haberler vermek istiyor. Dosyalarla ilgili konularda yorumlarıyla programa renk katan isimlerden biri de Esra Ezmeci oldu. Güzel psikolog hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, Fulya ile Umudun Olsun Psikolog Esra Ezmeci kimdir? Kaç yaşında, evli mi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

FOX TV'de yaz aylarına damga vurması beklenen ve büyük beklentilerle yayın hayatına merhaba diyen Fulya ile Umudun Olsun programı doldudizgin yoluna devam ediyor. Muhabirlik kariyeri sonrasında ekranlara sunucu olarak geçiş yapan Fulya Öztürk'ün sunduğu programda olaylara yönelik açıklamaları ve yaklaşımları ile dikkat çeken ve güzelliğiyle adından söz ettien psikolog hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Fulya ile Umudun Olsun Psikolog Esra Ezmeci kimdir? Kaç yaşında, evli mi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Fulya ile Umudun Olsun Psikolog Esra Ezmeci kimdir?

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci,  İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. 2015 yılında boşanmış olan Ezmeci”nin 1 oğlu bulunmaktadır. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır. Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi ve Düştüğünde kalkarsan Hayat Güzeldir ve Kararı ben veririm isimli Destek Yayınları’ndan çıkmış 3 kitabı bulunmaktadır. Şu an kitapları çok satanlarda ilk sıradadır.

esra ezmeci


Esra Ezmeci sosyal medya hesapları

Ünlü psikologun Twitter, Instagram ve Facebook'ta bir milyona yakın takipçisi bulunuyor. Kendisini tüm platformlarda @esraezmecii adresinden takip edebilirsiniz.

esra ezmeci


Esra Ezmeci randevu

Programda verdiği bilgilerle aydınlatıcı rol oynayan Esra Ezmeci'ye birçok kişi tedavi için gitmektedir. Terapi Evreni'nde çalışan Ezmeci'ye ulaşmak için Akat mahallesi Nisbetiye Caddesi Seyran Apartmanı no:35 Daire:15 Kat:3 İstanbul. adresine gidebilirsiniz. Telefon ile iletişim için numara ise 02123518699'dur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum