Fulya ile Umudun Olsun sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi ve Instagram hesabı

Fulya ile Umudun Olsun sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi ve Instagram hesabı
Yaz sezonunda yoluna devam eden FOX TV'de bugün yepyeni bir program yayın hayatına başlıyor. Birbirinden çarpıcı konuları, konukları, olayları ve dosyaları gündem oluşturacak Fulya ile Umudun Olsun ekranlardaki yerini alacak. Programın sunucusu da merak edilerek araştırılıyor ve hakkındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Fulya ile Umudun Olsun sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Sona eren sezonun ardından başlaytan yaz döneminde birbirinden önemli programlar da izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Onlardan biri de bugün FOX TV ekranlarında olacak. Daha önce her olayın peşinden giden, muhabilrliği ile adından söz ettiren, savaştan pazara geniş yelpazede hazırladığı haberlerle gündeme oturan Fulya Öztürk, Fulya ile Umudun olsun adlı programı sunacak. Bugünden itibaren haftanın beş günü yayınlanacak olan canlı yayınlarla derdine çare bulamayanların yarasına derman olmaya çalışacka. Güzel sunucu ve muhabir hakkında araştırmalra da başladı ve merak edilenler öğrenilmek isteniyor. Peki, Fulya ile Umudun Olsun sunucusu Fulya Öztürk kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Fulya Öztürk kimdir?

Fulya Öztürk 5 Ocak 1989 yılında Adana'nın Seyhan ilçesinde doğan Türk gazeteci ve haber muhabiridir.Hayatı ve KariyeriFulya Öztürk, lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji'nde tamamladı.2006 senesinde Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazandı. Üniversiteyi kazandığı ilk sene 2006 yılında televizyonculuk kariyeri başladı.2007 senesinde Doğan TV'nin "Staj On Air" programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı. Profesyonel iş kariyerine 2008 senesinde CNN TÜRK Programlar Departmanı'nda başladı. 2010 senesinde CNN TÜRK Haber Merkezi'nde göreve başladı.3 sene Kurgu Editörlüğü yaptı. Birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırladı. 2013 senesinde Saha Muhabirliği 'ne başladı.Fulya Öztürk birçok üniversite ve dernekten ödüller aldı. "Yılın Muhabiri" ve "En İyi Özel Haber" dalında onlarca ödüle layık görüldü. TEDx'te konuşmacı oldu.


Fulya Öztürk


 


Fulya Öztürk nereli ve kaç yaşında?

Fulya Öztürk 1989 doğumlu olup 32 yaşında ve Adanalıdır.

Fulya Öztürk
 


 

Fulya Öztürk Instagram hesabı

Güzel muhabirin kendisine ait Instagram hesabı vardır ve 180 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. @fullyaozturk profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.