Gaziantep FK Beşiktaş maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle

Gaziantep FK Beşiktaş maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de yaşadığı şampiyonluğun ardından yeni sezona da muhteşem bir oyun ve göz alıcı skorla merhaba diyen Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında 3 puan arıyor. Michy Batshuayi'nin de ilk defa kadroda yer alacağı karşılaşmada bu haftayı da kayıpsız atlatmak isteyen Kara Kartal'ı izlemek isteyen milyonlarca taraftar ekran karşısına kilitlenecek. Güneydoğu ekibi de ilk puanını veya puanlarını alabilmek adına sahaya çıkacak. Gaziantep FK Beşiktaş maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternati

Süper Lig'de yaşadığı şampiyonluğun ardından yeni sezona da muhteşem bir oyun ve göz alıcı skorla merhaba diyen Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında 3 puan arıyor. Michy Batshuayi'nin de ilk defa kadroda yer alacağı karşılaşmada bu haftayı da kayıpsız atlatmak isteyen Kara Kartal'ı izlemek isteyen milyonlarca taraftar ekran karşısına kilitlenecek. Güneydoğu ekibi de ilk puanını veya puanlarını alabilmek adına sahaya çıkacak. Gaziantep FK Beşiktaş maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Gaziantep FK Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Gaziantep FK Beşiktaş maçı öncesi OPTA verileri

Bugüne kadar Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan dört Süper Lig maçını da ev sahibi ekipler kazanırken; Gaziantep FK iki karşılaşmadan da üçer gollü galibiyetlerle ayrıldı.
Gaziantep FK'ya konuk olduğu iki Süper Lig maçını da kaybeden Beşiktaş'ın, kulüp tarihinde 3+ kez ziyaret edip yenemediği takım bulunmuyor.
İstanbul takımlarına rakip olduğu son yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanan Gaziantep FK (1B 5M), bu galibiyeti gol yemediği tek karşılaşmada Başakşehir'i yenerek aldı (2-0).
Süper Lig'de mücadele ettiği son dokuz sezonun sadece birinde ilk deplasman maçını kaybeden Beşiktaş (5G 3B), bu yenilgiyi gol atamadığı tek karşılaşmada Sivasspor'dan aldı (2019/20).
Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçından puansız ayrılan Gaziantep FK, aynı sayıda yenilgiyi daha önceki 28 iç saha karşılaşmasında almıştı (14G 11B).
2021/22 Süper Lig sezonunun ilk haftasında kalesine en az şut gelen (0), rakibini en düşük gol beklentisinde tutan (0.19 xGA) ve kendi ceza sahasında rakibine topla en az buluşma imkanı tanıyan (10) takım Beşiktaş'tı (vs Çaykur Rizespor).
Papy Djilobodji, Gaziantep FK'nın Süper Lig'de mücadele ettiği üç sezonda da gol atmayı başaran ilk isim oldu (2019/20, 2020/21 & 2021/22).
Beşiktaş santrforu Cyle Larin, geçen sezon Gaziantep FK'ya karşı forma giydiği iki Süper Lig maçında birer gole doğrudan katkı sağladı (1 gol & 1 asist).
Süper Lig kariyerinde Beşiktaş'a rakip olduğu yedi maçın altısını kaybeden Erol Bulut, sadece ilk karşılaşmasından puan çıkarabildi (Kasım 2017'de 0-0).
Erol Bulut'un çalıştırdığı takımlara rakip olduğu beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Sergen Yalçın (2G 2B), bu yenilgiyi 2019/20 sezonunda Yeni Malatyaspor'un başındayken aldı (2-3).


 

Gaziantep FK Beşiktaş muhtemel kadrolar

Gaziantep FK: Günay, Ertuğrul, Djilobodji, Ulaş, Olkowski, Mendyl, Jefferson, Recep, Furkan, Dicko, Börven

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, N’Sakala, Josef, Atiba, Salih, Ghezzal, N’Koudou, Kenan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.