Gaziantep FK Konyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle

Gaziantep FK Konyaspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de pazar günü Gaziantep'te başlıyor. Geçtiğimiz hafta aTrabzonspor karşısında aldığı farklı mağlubiyetin ardından taraftarı önüne çıkan Gaziantep FK, bu sezona damga vuran ve aldığı sonuçlarla zirve mücadelesi veren Konyaspor'u ağırlıyor. İki güçlü ekibin de tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak. Taraftarların yanı sıra futbol severler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. Gaziantep FK Konyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde

Süper Lig'de pazar günü Gaziantep'te başlıyor. Geçtiğimiz hafta aTrabzonspor karşısında aldığı farklı mağlubiyetin ardından taraftarı önüne çıkan Gaziantep FK, bu sezona damga vuran ve aldığı sonuçlarla zirve mücadelesi veren Konyaspor'u ağırlıyor. İki güçlü ekibin de tek hedefi sahadan 3 puanla ayrılmak. Taraftarların yanı sıra futbol severler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. Gaziantep FK Konyaspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Gaziantep FK Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13.30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Gaziantep FK Konyaspor maçı öncesi OPTA verileri

Konyaspor'u konuk ettiği son üç lig maçını kazanan Gaziantep FK, son mağlubiyetini Nisan 2012'de 1. Lig'de aldı (0-1).
Gaziantep FK ile oynadığı son beş resmi maçın birini kazanabilen Konyaspor (2B 2M), tek galibiyetini geçen sezon Türkiye Kupası'nda sahasında aldı (Ocak 2021'de 2-1).
Gaziantep FK ile oynadığı dört Süper Lig maçında galibiyet alamayan Konyaspor'un (2B 2M) lig tarihinde 5+ kez karşılaşıp mağlup edemediği bir rakibi bulunmuyor.
Bu sezon sahasında oynadığı altı Süper Lig maçında mağlup olmayan Gaziantep FK (4G 2B), bu karşılaşmaların dördünde kalesini gole kapattı.
Süper Lig'deki son dört maçını kazanan Konyaspor, en üst lig tarihindeki en uzun serisini yakalamak için sahaya çıkıyor.
Süper Lig'de çıktığı son 18 maçta üst üste iki kez aynı sonucu almayan Gaziantep FK (6G 4B 8M), son karşılaşmada Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldu.
Bu sezon Süper Lig'de Trabzonspor'un (503 dakika) ardından en uzun süre skor avantajıyla oynayan takım olan Konyaspor (487 dakika), öne geçtiği karşılaşmalarda henüz mağlup olmadı (7G 2B). Gaziantep FK ise geride kalan 13 haftalık süreçte geri düştükten sonra sadece 2 puan alabildi (2B 6M).
Gaziantep FK'nın Süper Lig'de attığı son yedi golü altı farklı oyuncu kaydederken (Merkel, Maxim, Dicko, Sagal, Figueiredo ve Caulker), bir golü Alexis Perez kendi kalesine gönderdi (vs Giresunspor).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan Konyaspor oyuncusu olan Serdar Gürler (4), kariyerinde bir sezonu en fazla beş gol pası vererek tamamladı (2013/14, 2017/18 & 2019/20).
Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut'un Süper Lig kariyerinde Konyaspor'dan (4) daha fazla mağlup ettiği tek rakibi Kayserispor (5).


 

Gaziantep FK Konyaspor muhtemel kadrolar

Gaziantep FK: Günay, Papy, Muhammet, Ertuğrul, Recep, Doğan, Mendyl, Maxim, Caulker, Kitiou, Dicko

Konyaspor: Sehic, Skubic, Anicic, Adil, Guilherme, Amir, Soner, Bytyqi, Serdar, Mpoku, Cikalleshi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.