Gelinim Mutfakta 1 Ekim Cuma puan durumu | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi?

Gelinim Mutfakta 1 Ekim Cuma puan durumu | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'nın 154'üncü haftası sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu maratonun son gününde elde edilecek puanlarla birlikte oluşacak sıralama bir takıma beş bileziği getirecek, diğerine ise programın kapılarını kapatacak. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta 1 Ekim Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta bir haftayı daha sonlandırıyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu mücadeleden kimin galip ayrılacağı merak ediliyor. Kıran kırana geçen beş günlük rekabette bir yarışmacı elenmenin eşiğinde, diğeri ise beş bileziğin ucundan tuttu. Gelinler hazırlayacakları kadayıflı irmik helvasını yapacak ve kayınvalideler oylayacak. Güzel şarkıcı Demet Akalın da vereceği puanlarla haftaya nokta koyacak. Seyirciler de şimdiden sabırsız ve bir an önce sonuçları öğrenmek istiyor. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta 1 Ekim Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta puan durumu

Hafta içi yayınlanan bölümleri ilgiyle seyredien Gelinim Mutfakta'da beş altın bileziğe en yakın isim Aslıhan oldu. Zaman zaman kayınvalidesi Nuray Hanım ile sorunlar yaşasa da mutfağında en iyi performansı sergileyen isim olmayı başardı. Son bölüm öncesi puanı 79. İkinci basamakta ise Yaren var. Kayınvalidesi Filiz ile 70 puan toplamayı başardı. Bu hafta programa katılan Yeşim 49 puanla üçüncü sırada. Geirde kalan haftada yarışmaya katılan Büşra dört gün boyunca gösterdiği vasat altı formuyla sonuncu oldu. Şu anda 20 puanı var.


 

GELİNİM MUTFAKTA 1 EKİM CUMA BİRİNCİSİ KİM? KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta 1 Ekim 2021 Cuma gününün birincisi henüz belli olmadı. Bu haftanın birincisi ve 5 adet altın bileziğin sahibi belli olduktan hemen sonra detayları haberimizin devamında sizlerle paylaşacağız.

Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz

Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.