Gelinim Mutfakta 1 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 1 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Yılın üçüncü ayına merhaba diyen fenomen programda bugün yeni yarışmacılar da bu zorlu maratona katılacak ve ardından çeyrek altın mücadelesi için kollar sıvanacak.Yine lezzet ve heyecan dolu bir gün daha izleyicileri bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni ay ve haftanın ilk bölümü ekranlara geliyor. Çok sevilen gelinleri ve kayınvalideleriyle adından söz ettiren programda gelinler yemekleri, kayınvalideler ise puanlarıyla güne damga vurmak ve haftaya iyi bir başlangıç yapmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Saniye ve Nurşen geliyor

Programın cuma gününde yayınlanan son bölümünde final heyecanı yaşandı. En az puanın eleneceği günde hayallerine veda edecek isim merak konusuydu. Daha önce direkten dönen Esra Birinci ve Fatma Birinci bu kez elenmekten kurtulamadı. Yayınlanan fragmanda da yeni bir isim gösterildi. Buna göre Saniye Kuşçu ve Nurşen Kuşçu bugünden itibaren birincilik mücadelesi verecek. Kendileri ile ilgili bilgileri isimlerine tıklayarak okuyabilirsiniz.

Haftanın ilk yemeği patlıcan volovan!

Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayan yeni haftasındaki ilk yemeği patlıcan volovan oldu. Fransız yemeği olan bu lezzet ile birlikte kendilerine verilen malzemelerle en yüksek puanı almak isteyen gelinlerin mücadelesi nefes kesecek.


 

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 1 Mart 2021 Pazartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe: 
Aysun Kuşatan: 
Ayten Hatamova Gürüf:
Saniye Kuşçu:


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.