Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü zorlu mücadelenin ikinci gününde Sarıyer böreği hazırlanacak ve ardından puanlamaya geçilecek. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'da haftanın yeni günü başlıyor. Kıran kırana mücadeleye sahne olan ve lezzet savaşına dönüşen programın yeni bölümünde yine gelinler ve kayınvalideler kolları sıvayacak. Sarıyer böreğinin hazırlanacağı günde çıtır çıtır bir tat evlere konuk olacak. Hanımlar da bu tarifleri sofralarına taşımak adına mutfaklarında çalışmaya koyulacak. Diğer yandan en leziz yemeği çıkaran gelin de çeyrek altının sahibi olmak istiyor. Bunun için hzılı davranmak ve el ayarını tutturmak gerekiyor. Peki, Gelinim Mutfakta 1 Şubat 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

İki birinci iki ikinci vardı!

Dün başlayan yeni haftanın ilk gününde gelinler arasındaki rekabet nefes kesti. Öyle ki hem puanlar birbirlerine yakındı hem de aynı dereceye sahip ikişer yarışmacı vardı. Altının sahibi de kura ile belli oldu. 17 puan toplayan Yeşim ve Miyase arasından birinin altını alması gerekiyordu. Kağıttan çıkan isim Yeşim oldu. Güzel gelin ile aynı puanı paylaşan Miyase büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Damla ve dün programa katılan Yasemin 14'er puan alarak sonunculukla başladı.


Yasemin Çakar Sevinç: 
Yeşim Çalışkan Öksüz: 
Miyase Türkel: 
Damla Saçıkara:


1 Şubat Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.