Gelinim Mutfakta 13 Eylül Pazartesi puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı

Gelinim Mutfakta 13 Eylül Pazartesi puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği programda altın mücadelesi verecek gelin ve kayınvalidelerin rekabeti nefes kesecek. Günü ilk sırada tamamlamak isteyen dört takımı desteklemek isteyenler de ekranları başındaki yerini alacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 13 Eylül Pazartesi puanları haberimizdeki yerini a

Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile haftanın beş günü izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Gelinlerin ve kayınvalidelerin amansız mücadelesine sahne olan programda günün yemeği ile verilen birincilik mücadelesi bugün de nefes kesecek. Yeni bir takımın yarışmaya katılacağı günde elde edilecek sonuçlar ve oluşacak sıralama ilk gün itibarıyla büyük önem taşıyor. Çeyrek altının yanısıra haftaya da iyi bir başlangıç yapmak isteyen tüm yarışmacılar moralle yarına hazırlanmak adına kendilerini motive ediyor. Seyircilerin televizyon karşısından bir an bile ayrılmadan destekledikleri takımların performanslarını bekledikleri yayın da merakla izlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 13 Eylül Pazartesi puanları haberimizdeki yerini alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Hazal ve Bedriye katılıyor

Cuma günü gerçekleşen finalde yarışmadan elenen isimler Perihan ve gelini Büşra olmuştu. İkilinin yerine kimlerin geleceği sabırsızlıkla bekleniyordu ve yayınlanan fragmanda Hazal Delibaş ile kayınvalidesi Bedriye Delibaş'ın stüdyoda olduğu gözüktü. Yeni yarışmacıların nasıl bir form grafiği göstereceği ve hafta sonunu nerede bitirecekleri de gelecekleri adına belirleyici olacak. Yeni haftanın ilk bölümünde Aslıhan'ın annesinin doğum gününe kayınvalidesini çağırmaması olay haline geldi. Araları çok yakın olan Yağnur ve Filiz'in puan tartışması da dikkat çekti. Yeni gelin Hazal, Yaren'i yarışmadan gönderebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Gelinim Mutfakta'da.


 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 13 Eylül Pazartesi puanları

13 Eylül 2021 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Demet Akalın’ın beş puanı kime verdi? 13 Eylül Pazartesi Demet Akalın bugün kaç puan verdi? Yağnur kaynanasından kaç puan aldı? Bugün çeyrek altını kim kazandı? Soruların cevapları yazının hemen devamında verilen puan tablosunda aktarılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.