Gelinim Mutfakta 13 Kasım Cuma birincisi kim? Çeyrek altın ve beş bilezik kazanan kim oldu

Gelinim Mutfakta 13 Kasım Cuma birincisi kim? Çeyrek altın ve beş bilezik kazanan kim oldu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde artık son sözler söylenecek ve ardından önce gün sonrasında ise hafta birincisi açıklanacak. Peki, Gelinim Mutfakta 13 Kasım Cuma birincisi kim? Çeyrek altın ve beş bilezik kazanan kim oldu? İşte detaylar...

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelmeye devam eden lezzet yarışması Gelinim Mutfakta'da 115. hafta da sona eriyor. Pazartesi günü Esra Özekin ve kayınvalidesi Hatice Özekin'in katılımı ile başlayan haftada artık son kez ocak başına gidecek olan gelinler bu defa yemek değil tatlı yapacak. Gelin pastası hazırlayarak yüksek puan alabilmek adına ellerini çalıştıracak yarışmacılar, kayınvalidelerden ve Onur Büyüktopçu'dan gelecek notlara göre sıralanacak. Böylelikle öncelikle gün birincisi, ardından da hafta birincisi belirlenmiş olacak. Peki, Gelinim Mutfakta 13 Kasım Cuma birincisi kim? Çeyrek altın ve beş bilezik kazanan kim oldu? İşte detaylar...


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Büyük bir heyecan sahne olan bölümleriyle ekranların vazgeçilmezi haline gelen Gelinim Mutfakta'da son gün öncesindeki puan durumu merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Dört gelin arasındaki kıyasıya mücadelede cuma gününe en avantajlı konumda girecek isim İlayda. Güzel yarışmacı en yakın rakipleri Aysun'un 3, Esra'nın ise 7 puan önünde. Gizem Sancaktar ise ikinci haftasında yarışmaya veda etmeye çok yakın. Sadece 40 puanı var.


İlayda : 51 + 21 = 72
Aysun : 50 + 19 = 69

Gizem : 28 + 12 = 40
Esra   : 55 + 10 = 65


Gelinim Mutfakta'da haftanın tatlısı 

Televizyon başına geçen izleyicilerine büyük bir eğlence sunan Gelinim Mutfakta'nın hafta finalinde gelinler bugün yemek değil tatlı hazırlayacak. Bilindiği üzere pazartesiden perşembe gününe kadar yemek yapan gelinler, cuma ise hünerlerini  tatlı konusunda yarıştırıyor ve birinci ortaya çıkıyor. Günün ve haftanın tatlısı gelin pastası ile ilgili tarif, malzeme ve yapılış bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı moralli ve kazançlı bitirmek istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.