Gelinim Mutfakta 13 Ocak 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 13 Ocak 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'nin fenomen yarışması olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetinde final öncesindeki son gün yine kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. Herkesin ekran karşısına kilitleneceği zorlu maratonda gözler gün sonuna çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta 13 Ocak 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Nursel Ergin'in üstlendiği Gelinim Mutfakta'da adım adım hafta finaline doğru gidiliyor. Dört takımın pazartesiden bu yana devam eden amansız rekabetinde gözler yine gelin ve kayınvalidelerin üzerinde olacak. Kendilerine veirlen sürede köfteli orman kebabı hazırlayacak gelinleri kayınvalideleri puanlayacak ve güzel sunucu günün sıralamasını açıklayacak. Yarışmayı izleyenlerin de gözü kulağı programda olacak. Herkesin hedefi final öncesindeki son günde en avantajlı konuma yerleşmek ve yarın beş bileziği kazanmak. Peki, Gelinim Mutfakta 13 Ocak 2022 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 13 OCAK 2022 PERŞEMBE PUAN DURUMU

Dün yayınlanan haftanın üçüncü bölümünde yine kıran kırana mücadele yaşandı. Dilek'in yarışmadaki programdaki serüveni bitebilir. Zira aldığı 3 puanla en yakın rakibi arasında 11 puan fark var. Bu sebeple kapatması çok zor gibi görünüyor. Çeyrek altın 19 puanlı Damla'ya gitti. Güzel yarışmacı puanını 52'ye çıkardı. Miyase 18, Yeşim ise 16 puan aldı.

Damla Saçıkara: 52
Yeşim Çalışkan Öksüz: 43
Miyase Türkel: 45
Dilek Kes: 32


 

12 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.