Gelinim Mutfakta 14 Aralık 2021 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 14 Aralık 2021 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da dün başlayan yeni hafta devam ediyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun yeni bölümünde yine gözler gün sonuna çevrildi. Herkes elde edeceği puanlarla birlikte çeyrek altını kazanmak ve beş bileziğe doğru avantajlı konuma geçmek amacında. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Aralık 2021 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin performanslarıyla birinci olabilmek adına çaba gösterdiği programın yeni gününde elde edilecek puanlar herkesi şimdiden sabırsızlandırıyor. Emel Özkızıltaş'ın sunumuyla televizyon ekranlarında kıyasıya rekabetin devam edeceği zorlu rekabette sonuçlar da merak konusu ve bir an önce öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Aralık 2021 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 14 ARALIK SALI PUAN DURUMU

Dün yayınlanan haftanın ilk bölümünde yeniden programa katılan Damla Saçıkara ilk günden çeyrek altını aldı. Güzel yarışmacı 19 puan alırken hemen bir puan gerisinden Aslıhan Yiğit Kaya geldi. Yeşim Çalışkan Öksüz 13 puan aldı ve Miyase Türkel 12 puanla sonuncu oldu. Bugünkü heyecanın sonuçları da şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.

Aslıhan Yiğit Kaya: 18
Yeşim Çalışkan Öksüz: 13
Miyase Türkel: 12
Damla Saçıkara: 19


 

14 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.