Gelinim Mutfakta 14 Aralık Pazartesi puan durumu! Bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 14 Aralık Pazartesi puan durumu! Bugün kim birinci oldu?
Kanal D'nin sevilerek izlenen ve bu hafta 600. bölümü ile 6. kez dalya diyecek olan programı Gelinim Mutfakta'da yeni bir maraton daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideler arasındaki mücadele yine nefes kesecek. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yayınlanan yarışmada gözler günün yemeği ve alınacak puanlarda. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Aralık Pazartesi kim birinci oldu? 14 Aralık Pazartesi puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Haftanın beş günü boyunca kendilerine verilen süre ve malzemelerle birlikte en çok puanı alabilmek adına mücadele veren gelinler ve onların kayınvalideleri arasındaki rekabette yeni bir maraton daha ekranlara taşınıyor. Cuma günü yayınlanan hafta finalinin ardından bugün başlayacak yeni günde heyecan yine had safhada olacak. Ayrıca bir gelin ve kayınvalide daha bu zorlu yarışa ortak olarak altın almak adına kolları sıvayacak. Peki, Gelinim Mutfakta 14 Aralık Pazartesi kim birinci oldu? 14 Aralık Pazartesi puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Hülya Özdemir ve Seher Özdemir katılıyor!

Yarışmanın cuma günü yayınlanan son bölümünde final heyecanı yaşanmıştı. Gamze Karademir ve kayınvalidesi Güllüzar Hanım'ın veda ettiği bölümün ardından yerlerine gelecek isimler de merakla bekleniyordu. Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayacak yeni haftasında yarışacak isimler belli oldu. Hülya Özdemir ve kayınvalidesi Seher Özdemir birincilik için yarışmaya başlayacak. Kendileri hakkında araştırmalar da başladı. Hülya Özdemir ve kayınvalidesi Seher Özdemir ile ilgili bilgileri verdiğimiz haber için isimlerine tıklamanız yeterlidir.

 

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya


 

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Hülya Özdemir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.