Gelinim Mutfakta 14 Eylül Salı puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı

Gelinim Mutfakta 14 Eylül Salı puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başlıyor. Dün ilk günü ile yayınlanan programda bugün de rekabet sürecek. Gelinler yemeklerini hazırlayacak, kayınvalideler puanlayacak. Son sözü ise Demet Akalın söyleyecek. Lezzet ve heyecan dolu bir günü daha ekranlara taşıyacak olan programda gözler gün sonunda. Alınacak puanlar ve oluşacak sıralama sabırsızlıkla bekleniyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim

Pazartesiden cumaya büyük bir rekabete sahne olan ve takımlar arasındaki çekişmenin tavan yaptığı Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Dün başlayan yeni haftanın ardından bugün gelinler kendilerine verilen sürede acı biber reçelli muska böreği hazırlayacak. Ardından yemekleri tadan kayınvalideler puanlarını verecek. Günün birincisini ve altın kazananını açıklayacak. Baştan sona lezzet dolu ve yeteneklerin sunulduğu bir bölüme daha tanıklık edilecek. Herkes sevdiği takımın birinciliğini görmek ve mutluluklarını tanıklık etmek istiyor. Bu sebeple de sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 14 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Gerginlik yine tavan yapıyor!

Bugün haftanın ikinci bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gerginlik yine had safhada. Dün gelen Bedriye Hanım'ın kendi düzenini kurma isteği ve rakipleir üzerindeki otorite denemesi ters tepti. Filiz Hanım'ın verdiği tepki sonrasında geri adım atmayacağı merak konusu. Diğer yandan Aslıhan ve Nuray arasındaki hediye krizi de dikkat çekti. 


 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 14 Eylül Salı puanları

14 Eylül 2021 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Demet Akalın’ın beş puanı kime verdi? 14 Eylül Salı Demet Akalın bugün kaç puan verdi? Yağnur kaynanasından kaç puan aldı? Bugün çeyrek altını kim kazandı? Soruların cevapları yazının hemen devamında verilen puan tablosunda aktarılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.