Gelinim Mutfakta 15 Ekim 2021 Cuma puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi

Gelinim Mutfakta 15 Ekim 2021 Cuma puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi
Kanal D'de en çok seyredilen programlardan biri olmayı başaran ve bugün bir haftasına daha elveda diyen Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Birbirinden hamarat gelin ve kayınvalidelerin rekabetine sahne olan yarışmada bugün bir takım beş bilezik sevinci yaşarken diğeri ise elenmenin üzüntüsüyle veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Gelinim Mutfakta 15 Ekim 2021 Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın görevinden ayrıldığı Gelinim Mutfakta'da dış sesle mücadele devam ediyor. Gelinler zaman zaman sunuculuk da yapıyor. Kayınvalideleriyle birlikte girdikleri rekabetten galibiyetle ayrılabilmek adına son kez mutfakta hünerlerini sergileyecekler. Günün tatlısı olark açıklanan kadayıf sandviç ile beş bilezik hedefi herkesi cezbediyor. En gerideki yarışmacının dahi hayalini kurduğu ödülün hangi takıma gideceği merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? Gelinim Mutfakta 15 Ekim 2021 Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 15 EKİM 2021 CUMA PUAN DURUMU

Aslıhan: 59 + ?

Yaren: 67 +

Yeşim: 53 + ?

Büşra Nur: 40 + ?


15 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinlerin yarıştığı bugün henüz birinci belli olmadı...


DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da haftanın son günü de heyecanla bekleniyordu. Yarışmanın son bölümünde 16 puan alan Büşra Nur şanssızlığını kırıp çeyrek altını kazandı ancak bu durum onu dördüncülükten kurtaramadı. Yeşim 49 puan ile başladığı günde sadece 4 puan toplayabildi. 53 puanla zirvede yer alan Yaren 67 puanla zirvede yerini korudu ve en yakın rakibi Aslıhan ile olan farkı 8'e çıkardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.