Gelinim Mutfakta 15 Eylül Çarşamba puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı

Gelinim Mutfakta 15 Eylül Çarşamba puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı
Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olarak tüm heyecanıyla yoluna devam eden Gelinim Mutfakta'da hafta ortası maratonu başlıyor. Birbirinden iddialı kayınvalidelerin hamarat gelinleri ile birlikte girdikleri mücadelede elde edecekleri sıralamalar ve puanları herkesi televizyon karşısına kilitleyecek. Peki Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 15 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin birbirleri ile olan mücadelesinde yine eğlence, lezzet ve gerilim had safhada. Her anında yemek bulunan programı izlemek isteyen seyirciler bir an bile ekran karşısından ayrılmayacak. Soluksuz seyredilecek yepyeni bir bölümde daha kayınvalideler yemekleri puanlayacaak ve ardından güzel şarkıcı birinciyi tayin edecek açıklamayı yapacak. Altın rekabetinden kimin galip ayrılacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 15 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


Fotoğraf krizi!

Bugün yayınlanacak bölümü ile 758. kez izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Gelinim Mutfakta'da fotoğraf krizi yaşanıyor. Nilgün Hanım kendi fotoğrafını Yağnur'un tezgahının arkasına asınca olanlar oldu. Yağnur kayınvalidesine tepki gösterdi ve "Bugün 1'leri alırsam bunu paramparça edeceğim" dedi. Yaren ise Nilgün Hanım'a kaynana dili hediye etti. Bu kez kayınvalidesini savunan Yağnur, o hediyeyi Filiz Hanım'a verdi. Hazal ve Yaren arasında da yemek polemiği çıktı. Yeni gelin; "Önce yemek yapmayı öğren tamam mı?" diye çıkıştı.


 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 15 Eylül Çarşamba puanları

15 Eylül 2021 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Demet Akalın’ın beş puanı kime verdi? 15 Eylül Çarşamba Demet Akalın bugün kaç puan verdi? Yağnur kaynanasından kaç puan aldı? Bugün çeyrek altını kim kazandı? Soruların cevapları yazının hemen devamında verilen puan tablosunda aktarılmıştır. Dün yayınlanan bölümde 19 puan alan Yaren birinciliği elde edip çeyrek altının shaibi oldu. Toplamda ise 35 puanı bulunan hazam ilk sırada.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.