Gelinim Mutfakta 16 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 16 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu
Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen ve sofralara lezzet katmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelere iki takımın daha katılacağı bölümde şimdiden gözler gün sonuna çevrildi. Gelinim Mutfakta 16 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? İşte detaylar...

Hafta içi günlerinin vazgeçilmezlerinden biri olarak ekrnalardaki yerini almayı sürdüren Gelinim Mutfakta, yeni haftasına merhaba diyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yayınlanan programda bugün iki gein ve kayınvalide daha bu zorlu ve bir o kadar da eğlenceli maratona katılarak hünerlerini sergileyecek. Ancak gözler her zamanki gibi verilecek puanların ardından oluşacak sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta 16 Kasım Pazartesi kim birinci oldu? Çeyrek altını kazanan gelin ve puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Elif Aytaç/Ayşe Aytaç ve Didem Doğan/Gönül Doğan katılıyor

Gelinim Mutfakta'nın cuma günü yayınlanan hafta finalinde Gizem Sancaktar ve kayınvalidesi elenmişti. Ancak Esra Özekin ve Hatice Özekin sağlık problemleri sebebiyle ayrılmak istediklerini söylediler. Bu karar Gizem için yeniden programda yarışması anlamına geliyordu. Diğer yandan yayınlanan yeni hafta fragmanında Aysun Kuşatan ve Nurten Kuşatan'ın ayrılma kararı aldığı açıklandı. İki takımın yerine Elif Aytaç ve kaynanası Ayşe Aytaç ile Didem Doğan ve kayınvalidesi Gönül Doğan katılacak.


 

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği frenk kebabı

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın ilk gününde gelinler frenk kebabı yapacak. Şanlıurfa ve Gaziantep yemeği olarak sofralarımızda yer bulan frenk kebabı için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Frenk kebabı tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Didem Doğan:
Gizem Sancaktar:
Elif Aytaç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.