Gelinim Mutfakta 17 Haziran Perşembe puan durumu| Kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı

Gelinim Mutfakta 17 Haziran Perşembe puan durumu| Kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı
Televizyon ekranlarında yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile yayınlanan ve her bölümüyle de izleyenleri eğlendiren Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü rekabeti başlıyor. Seda Sayan'ın sunumuyla daha da renklenen ve sunumuyla yarışmacıların daha da keyifli şekilde yarıştığı programda alınacak puanlar ve elde edilecek sıralama da merak konusu. Herkes bilezikleri kazanabilmek adına çeyrek altın halkasına bir yenisini daha eklemek istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın k

Kıyasıya mücadelenin devam ettiği Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı sabırsıuzlıkla bekleniyor. Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden rekabette gelinler yemeklerini hazırlıyor, kayınvalideler ve Seda Sayan da puanlamalarını gerçekleştiriyor. Bugün pırasalı gül böreği yaparak birincilik için yarışacak yarışmacılar hünerlerini gösterip çeyrek altını kazanmak istiyor. Yemekler yapılacak, eğlence sonuna kadar yaşanacak ve gerginlikler eksik olmayacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 17 Haziran Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.

Beş bilezik mücadelesinde üçüncügün

Dün yayınlanan üçüncü bölümde çeyrek altın sahibi belli olmuştu. Yağnur arka arkaya aldığı çeyreklerle birlikte rakiplerine büyük bir fark atmıştı ancak dün birinciliği kaptırdı. 7 puanla sonuncu olan güzel yarışmacının ardındn Aysın farkı kapattı. Sadece 3 puan farkla arkasında bulunan Aysun, gün birinciliğinde ise kura sonucu Ayten'e yenildi. Azerbaycan asıllı gelin Ayten 14 puanla zirveyi Aysun'la paylaşırken Gönül ise 13 puanla ikinci oldu.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 17 Haziran 2021 Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu? Kim elendi?

Çarşambaden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


Gönül: 28+13=41
Ayten: 22+14=36
Yağnur: 45+7=52
Aysun: 34+14=48

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.