Gelinim Mutfakta 18 Aralık Cuma puan durumu! Bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 18 Aralık Cuma puan durumu! Bugün kim birinci oldu?
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da bugün bir haftanın daha sonuna geliniyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde hazırlanacak tatlı sonrası puanlar verilecek ve perde kapanacak. Çeyrek altın ve beş bileziği kimin kazanacağı ise merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim birinci oldu? Detaylar haberimizde. İyi seyirler dileriz.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yeni sezonda da yoluna devam eden Gelinim Mutfakta'da pazartesi günü başlayan maraton bugün sonuçlanıyor. Bugüne kadar ekranlara taşınan rekabette tam 599 günü geride bırakan programda büyük bir heyecan da yaşanıyor. Şarkıcı Tarık Mengüç'ün de şarkılarıyla eşlik edeceği günde izleyiciler de ekran karşısına kilitlenerek keyifli anların tadını çıkaracak. Ancak puan savaşında bu kadar keyifli olunmayabiliyor. Sebebi ise beş altın bilezik. Yarışmacıların birbirlerine yakın puanları sebebiyle her an her şey yaşanabilir. Peki, Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Dün neler yaşandı?

Yarışmanın dün yayınlanan 599. bölümünde gelinler hamsili pilav hazırlayarak kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'nun karşısına çıktı. Günü şaşırtıcı bir şekilde 8 puanla tamamlayan İlayda sonuncu oldu. İlk sırada ise 22 puanlı Gizem vardı. Hülya beklenmedik bir atakla 17 puan alırken Aysun ise 15 puanla üçüncü basamakta kendine yer buldu. Hülya ile İlayda arasındaki puan farkı 10'a kadar düştü. Bugün iki isim arasında elenmeme yarışı ekranlarda olacak.


 

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün tatlısı elmalı crumble

Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayan yeni haftasındaki son lezzeti elmalı crumble oldu. Dünya mutfağından bir tatlı olarak karşımıza çıkan bu lezzet için mutfağa girerek ellerinin hamaratlığını göstermek isteyen gelinler, gün sonunda da çeyrek altını yakalarına takmayı hedefliyor. Kıyasıya bir yarış içerisine girecek olan yarışmacılar, kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı elde etmeyi istiyor. Elmalı crumble tarifi, malzemeleri ve yapılışı için bu sayfada yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Hülya Özdemir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.