Gelinim Mutfakta 18 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 18 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Pazartesi günü başlayan yeni haftanın ortasına gelindi ve rekabet giderek kızışıyor. Gelinlerin tek hedefi cuma günü beş altın bileziği koluna takmak. Bunun için de en yüksek puanı alarak çeyrek altın kazanmak istiyorlar. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz...

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta adım adım beşinci dalyasına doğru giderken yeni bölüm izleyicileri televizyon başına kilitleyecek. Her geçen gün lezzet konusundaki rekabetin arttığı programda gelin ve kayınvalidelerin mücadelesi izlemeye değer. Bugün hazırlanacak yemek ise karalahana çorbası. Hünerlerini sergileyecek yarışmacıların en büyük arzusu günü birinci sırada tamamlayarak çeyrek altını yakasına takmak. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Dün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan haftanın ikinci bölümünde gelinler frenk kebabı (frenk tava) hazırladı. Ardından kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu puanlarını verdi ve sıralama belli oldu. İlk günün biricinisi İlayda 12 puan aldı ve 33'e yükseldi. İkinci basmaktaki Gizem ise 20 puanla gün birincisi olarak 38'e çıktı ve liderliğe oturdu. Elif üçüncü olarak girdiği günde 11 puanla yine aynı sırada yer aldı. Didem ise son basamaktan kurtulamadı. İlk günde aldığı 5 puanın ardından dünü 10 puanla kapattı.


 

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği karalahana çorbası

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın üçüncü gününde gelinler karalahana çorbası yapacak. Karadeniz yemeği olarak sofralarımızda yer bulan karalahana çorbası için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Karalahana çorbası tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Didem Doğan:
Gizem Sancaktar:
Elif Aytaç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.