Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başladı. Birbirinden hamarat gelinlerin iddialı kayınvalidelerle birlikte verdiği mücadelede ikinci bölüm de nefes kesecek. Seyircilerin karşısına çıkan dört takımın amansız rekabetinde gözler gün sonuna çevrildi ve herkes oluşacak tabloyu merak ederek araştırıyor ve öğrenmek istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunuculuk koltuğunda oturduğu Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasındaki ikinci gün Kanal D ekranlarındaki yerini aldı. Lezzet savaşına sahne olan ve her anı rekabet dolu programda bugün de yine yarışmacılar ellerinden gelenin en iyisini yapmak adına mücadele verecek. birinciliği elde etmek istiyor. Günün sonunda zafer elde edecek gelin ve kayınvalide çeyrek altının sahibi olurken hafta sonu için de kendilerine avantaj sağlayacak. Krep börek ile yarışacak dört takımdan hangisinin mutlu sona ulaşacağı merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Ocak 2022 Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 18 OCAK 2022 SALI PUAN DURUMU

Dün yayınlanan haftanın ilk gününde Damla fırtınası esti. Güzel gelin 21 puanla ilk sırada yer almayı başardı ve çeyrek altını yakasına taktı. Büyük fark attığı ve en yakın rakibi olan Miyase ise 15 puanda kaşdı. Damla ilk bölümde 13 puanla yetinirken haftalardır programda olan Yeşim ise 10 puanla son sırada kendine yer buldu.

Damla Yağmur: 15
Yeşim Çalışkan Öksüz: 10
Miyase Türkel: 13
Damla Saçıkara: 21


 

18 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.