Gelinim Mutfakta 18 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 18 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türklye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni hafta sona eriyor. Birbirinden hamarat gelinler kadar iddialı kayınvalidelerin mücadelesine tanıklık edilen zorlu rekabette son puanlar alınacak ve ardından da sıralama açıklanacak. Bir takım beş bilezik sevinci yaşarken diğeri ise elenerek programdan ayrılacak. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.

Nursel Ergin'in sunduğu ve renkli yarışmacıların katılım sağladığı Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu rekabette bugün bir takımın galibiyeti açıklanacak. Diğeri ise elenecek. Lezzet savaşına sahne olan programda her an büyük bir mücadele yaşanacak. İzleyiciler de şimdiden Miyase, Deniz, Yeşim ve Hasret arasından hangisinin kazanacağını veya gideceğini merakla bekleyip tahminlerde bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta 18 Şubat 2022 Cuma kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde.


 

Miyase yine birinci oldu

Dün yayınlanan haftanın döndürdüncü gününde Miyase kıl payı çeyrek altın kazandı ve son bölüme ikinci sırada girmeyi başardı. Zirvede 76 puanla Yeşim bulunuyor ve en yakın rakibinin 11 puan önünde. Neredeyse bir bölümlük fark var ve büyük bir avantajı da elinde bulunuduruyor. Hasret ve Deniz arasında ise potadan çıkma mücadelesi yaşanacak.


Hasret: 38
Yeşim: 59
Miyase: 47 
Deniz: 34


 

17 Şubat Perşembe Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.