Gelinim Mutfakta 19 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 19 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu
Kanal D'nin sevilen ve ilgiyle izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha ekranlara geliyor. Hafta sonuna bir gün kala yaşanacak çeyrek altın mücadelesinden her gelin galip ayrılmak istiyor. Günün yemeği ise Hatay yöresinden ıspanaklı fellah köftesi. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Pazartesi günü başlayan 116. hafta heyecanıyla ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da finale sadece bir bölüm kaldı.Cuma günü yayınlanacak olan son bölümde gelinler beş bileziği koluna takmak istiyor. Ancak bu o kadar da kolay değil. Öncelikle gün birinciliği ya da birinciliklerine yakın puanlar elde etmek gerekiyor. Aksi takdirde sonuç hüsran oluyor. Gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya rekabetinde bugün ıspanaklı fellah köftesi yapıalcak ve ardından puanlar verilecek. Oluşacak sıralamada merakla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 19 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan haftanın üçüncü bölümünde gelinler ıspanaklı fellah köftesi hazırladı. Ardından kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu puanlarını verdi ve sıralama belli oldu. İlk günün biricinisi İlayda salı günü sendelemişti ama dün yine birinciliği kazanmayı başardı. Ancak bu yine de toplamdaki liderliği yeniden almaya yetmedi. Gizem 19 puanla ikinci olurken ilk sıradaki yeriniş kaptırmadı. Didem 13 ve Elif 7 puanla sıralandı. Didem toplamda 28 puanla son sırada. Eğer bu performansı devam ederse elenebilir. Elif de yine topun ağzındaki isimlerden.


Yeniler eskileri gönderebilecek mi?

Fenomen yarışmanın bugün ekranlara gelecek olan yeni bölümü öncesinde paylaşılan fragman çok konuşuldu. Yeni yarışmacılar Didem ve Elif'in, İlayda ve Gizem üzerindeki planı herkesi şaşırttı. Elif, eski yarışmacılardan birini göndermek istediğini söyledi. Diğer yandan buna ikilinin cevabı ne olacak? sorusunun yanıtı da merak konusu.

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği karalahana çorbası

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın dördüncü gününde gelinler karalahana çorbası yapacak. Hatay yemeği olarak sofralarımızda yer bulan ıspanaklı fellah köftesi için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Ispanaklı fellah köftesi tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Didem Doğan:
Gizem Sancaktar:
Elif Aytaç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.