Gelinim Mutfakta 2 Aralık Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 2 Aralık Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başladı. Gelinlerin sıyrık tavuk ile mücadele verdikleri ve birincilik adına uğraştıkları final öncesindeki son bölümde alınacak puanlar ve elde edilecek sıralamalar da merak konusu. Bu sebeple de binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor. Tugay Başyayla'nın puanlayacağı tabakları daha sonra da kayınvalideler değerlendirecek. Gelinim Mutfakta 2 Aralık Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde ye

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen programlarından biri olarak televizyondaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'd yeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden hamarat ve iddialı gelinlerin performanslarını sergilemeye devam ettiği yarışmanın yeni haftasındaki dördüncü ve final öncesindeki günün sonuçları da merak konusu. Herkes sevdiği yarışmacının ve takımının birinci olmasını bekliyor ve destek veriyor. Diğer yandan gelinler ve kayınvalideler yarın gerçekleşecek final etabı için avantajlı konuma geçmek istiyor. Gözler gün sonunda. Peki, Gelinim Mutfakta 2 Aralık 2021 Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 2 ARALIK PERŞEMBE PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Dilek: 

Yeşim: 

Miyasae:


2 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta 813. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Aslıhan aldı! Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma! Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D'de!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.