Gelinim Mutfakta 20 Ekim Çarşamba bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 20 Ekim Çarşamba bugün kim birinci oldu?
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın üçüncü günü başlıyor. Dört takımın kıran kırana mücadelesine sahne olan programda bugün de yine lezzet savaşı yaşanacak. Tavuk mücveri ile verilecek altın mücadelesinde kimin kazanacağı merakla bekleniyor ve öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Ekim Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu ve çeyrek altın sahibi haberimizde yer alıyor.

Songül Karlı'nın sunuculuğunu üstlendiği ve iki günün geride kaldığı Gelinim Mutfakta'da haftanın üçüncü bölümü başladı. Her anında kıyasıya rekabet yaşanan programda dört takım da hem çeyrek altın hem de bilezik mücadelesi ekranlara geliyor. Kanal D'de kendi saatinin en önemli yapımlarından biri olarak göze çarpan yarışmada gün sonunun nasıl şekilleneceği merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Ekim Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu ve çeyrek altın sahibi haberimizde yer alıyor. Sizler de bugüne dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


GELİNİM MUTFAKTA 20 EKİM 2021 ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Aslıhan: 34

Yaren: 30

Yeşim: 29

Damla: 20


 

GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Yarışmanın dün yayınlanan 782. bölümünde ikinci birinciliği elde eden üç isim vardı. Yaren, Yeşim ve Aslıhan 17 puanla zirvede yer aldı. Üç güzel yarışmacı arasından kazananı belirlemek için kura çekimi yapılması gerekiyordu ve bu etaba geçildi. Kuradan zaferle ayrılan isim Aslıhan oldu ve altını yakasına taktı.


 

20 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinlerin yarıştığı bugün henüz birinci belli olmadı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.