Gelinim Mutfakta 21 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 21 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok takip edilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetine sahne olan programda bugün hazırlanacak tatlı sonrasında alınacak puanlar kazananı belirleyecek. Önce gün ardından da hafta birincisi açıklanacak. Herkesin gözü güzel sunucu Nursel Ergin'de. Peki, Gelinim Mutfakta 21 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilir ve değerlendirmele

Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi sürdüren Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesiden bugüne kadar yaşanan rekabette herkes puanlarını aldı ve artık son kozlar oynanacak. Performanslarıyla birinciliği kazanıp beş bileziği kollarına takmak isteyen gelinler kadar onları savunacak kayınvalideleri de zorlu bir bölümde daha karşılaşacak. Haftanın tatlısının ağlayan pasta olarak belirlendiği günde herkesin tek amacı birincilikle stüdyodan ayrılmak. Diğer yandan da bir takım programdan elenerek hayallerine veda edecek. Peki, Gelinim Mutfakta 21 Ocak 2022 Cuma kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilir ve değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.


 

GELİNİM MUTFAKTA 21 OCAK 2022 CUMA PUAN DURUMU

Dün yayınlanan haftanın dördüncü gününde final öncesi son durum belli oldu. Buna göre toplamda Miyase 69 puanla ilk sırada yer alıyor. İkinci Damla'nın ise 64 puanı bulunuyor. Yeşim 58 puanla üçüncü sıradan mücadeleyi sürdürürken Damla Yağmur ise 42 puanla son basamakta. Geldiği haftada gitmesi muhtemel. 

Damla Yağmur: 37
Yeşim Çalışkan Öksüz: 40
Miyase Türkel: 53
Damla Saçıkara: 46


 

21 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.