Gelinim Mutfakta 22 Aralık Çarşamba puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 22 Aralık Çarşamba puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak Kanal D ekranlarındaki yerini almayı sürdürüyor. Birbirinden iddialı dört takımın performansları ile izleyenleri televizyon başına kilitlediği programın yeni gününde de rekabet tavan yapacak. Seyirciler de elde edilecek sıralamayı öğrenmek istiyor. Gelinim Mutfakta 22 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Songül Karlı'nın sunuculuğunu üstlendiği ve iddialı gelinlerin yemeklerini hazırladığı Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı başlıyor. Programda puanlarıyla günün ve haftanın birincisini belirleyen kayınvalideler gelinlerinin tabaklarını bulmaya çalışıyor.Gün boyunca yaşanan lezzet dolu maratonda her an puanları etkiliyor. Gün sonunda Songül Karlı'nın da sıralamayı belirlemekte rol oynadığı puanlama sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 22 Aralık Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.


GELİNİM MUTFAKTA 22 ARALIK ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Dün ekranlara gelen haftanın ikinci gününde Miyase rakiplerine büyük bir üstünlük kurdu ve 21 puanla çeyrek altının sahibi oldu. İkinci sırada ise 15 puanla Pınar yer aldı. Yeşim kendisini 1 puan gerisinden kendisini takip etti. Damla da 11 puanla sonuncu oldu.

Yeşim: 14 + 18 = 32
Miyase: 21 + 8 = 29
Damla: 11 + 18 = 29
Pınar: 15 + 9 = 24


 

22 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.