Gelinim Mutfakta 22 Şubat Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 22 Şubat Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak ekranlardaki yolculuğuna devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde ilk gün rekabeti nefes kesecek ve ardından çeyrek altını kazanan belli oalcak. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Şubat Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta'nın yeni bir haftası daha ekranlardaki yerini alıyor. Cuma gününden bu yana iki günlük tatil yapan program ekibi bugünden itibaren yine tam gaz yoluna devam edecek. Lezzet mücadelesi ve heyecan kasırgasına sahne olan bölümlerinde zaman zaman gergin anların da yaşandığı yarışma yine ilgiyle izlenecek. Gözler gün sonunda ve oluşacak sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta 22 Şubat Pazartesi kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Kimse elenmedi

Programın cuma gününde yayınlanan son bölümünde final heyecanı yaşandı. En az puanın eleneceği günde hayallerine veda edecek isim merak konusuydu. Seda Sayan açıkladığı sonuçların ardından Esra en yakın isim olmasına rağmen programda kariyerine devam edecek. Yeni haftada da aynı isimler kendilerine verilen malzemelerle birlikte en yüksek puanı almaya çalışacak. Lezzet yarışının korakor devame deceği günden itibaren beş gün boyunca altınlar için kozlar paylaşılacak.


 

Haftanın ilk yemeği oruk kebabı!

Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayan yeni haftasındaki ilk yemeği oruk kebabı oldu. Kilis yemeği olan bu lezzet ile birlikte kendilerine verilen malzemelerle en yüksek puanı almak isteyen gelinlerin mücadelesi nefes kesecek.


 

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 22 Şubat 2021 Pazartesi Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe: 
Aysun Kuşatan: 
Ayten Hatamova Gürüf:
Esra Birinci:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.