Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Pazartesi puan durumu| Kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Pazartesi puan durumu| Kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı
Türkiye'nin en çok seyredilen ve yüzlerce bölümdür de ekranlardaki yerini alan yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni sezona merhaba deniyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin hünerlerini sergilediği günde en yüksek puanı almak isteyen yarışmacılar ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek adına ocaklarının başında hazır olacak. Peki Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Pazartesi puan durumu haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın sunumuyla bu sezon ekranlardaki yerini alacak olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir heyecan başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olacak programda herkes en iyi yemeği yapabilmek ve puanları verebilmek adına izleyicilerin karşısına çıkacak. Her anı eğlenceli, lezzetli ve bir o kadar da gergin geçmeye aday zorlu maratonun yarışmacıları da bir hayli iddialı. Herkesin hedefi çeyrek altını yakasına takmak ve sezonun ilk birinciliğini alarak rakiplerine psikolojik üstünlük kurabilmek. Elbette hafta sonundaki ödül için de avantaj sağlamak. Peki Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Pazartesi puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Sezon başlıyor!

Yemek tufanı haline gelen ve lezzetlerin sofrara taşındığı Gelinim Mutfakta'da bugün çeyrek altın mücadelesi yeni sezonun ilk tarifi ile başlıyor. Birbirinden hamarat dört gelin Yağnur, Ebru, Yaren ve Aslıhan kendilerine verilen yemek tarifini uygulayarak en yüksek puanları almak istiyor. Bugünün  tercihi henüz belli değil. Ancak lezzet tufanı evinizin vazgeçilmezi haline gelecek.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos 2021 Pazartesi Puan Durumu

Perşembe  itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


Aslıhan:

Yağnur:

Ebru:

Yaren: 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.