Gelinim Mutfakta 23 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 23 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin ve kayınvalidelerin mücadelesine tanıklık edilen zorlu maratonda herkes final öncesindeki son günde kozlarını paylaşacak. Gözler oluşacak sıralama ve puan tablosunda. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın sunumuyla ekranlara gelen ve her bölümü nefes kesen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Pazartesi gününden bu yana devam eden maratonda hünerlerini sergilemeyi sürdürüyor. Hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin savaşına sahne olan programda bugün de izleyiciler televizyon başına kilitlenecek. Alacakları puanlarla birlikte yarın beş bileziği kollarına takmak isteyen takımların amansız rekabeti yine çok konuşulacak. Ayrıca gerginlik de yine had safhada. Peki, Gelinim Mutfakta 23 Eylül Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta'da neler yaşanacak?

Yüzlerce bölümdür ekranlara gelen yarışmada bugün de yine kıyamet kopaacak. Yeni kayınvalide Cevriye ile Yekta arasında fotoğraf krizinin ardından yeni bir tartışma daha yaşandı. Gelinine sözleşme imzalatmak isteyen Cevriye aldığı cevapla şoke oldu. Yekta; "Bütün gemileri yakar yine imzalamam" yanıtını verdi. Nuray ve Aslıhan'ın altın bilezik savaşı sürüyor. Aslıhan; "Önce 5 vermeyi öğren, sonra iste" çıkışında bulundu. Yine bomba gibi bir gün seyircileri bekliyor.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 23 Eylül Perşembe puanları

Kanal D'nin sevilen yarışmasında bugün alıancak puanlarla birlikte oluşacak sıralama merak konusu. Dün Hazal aldığı 17 puanla çeyrek altının sahibi ılurken Yaren ve Aslıhan 16 puanla ikinci basamağı paylaştı. Geldiği günden bu yana performansı hayal kırıklığı olan Yekta da 12 puanda kaldı ve hem gün hem de genel toplamda son sıradan kurtulamadı. Bugünün puanları haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.