Gelinim Mutfakta 23 Haziran Çarşamba puan durumu | Kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı

Gelinim Mutfakta 23 Haziran Çarşamba puan durumu | Kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir maraton daha başlıyor. Birbirinden iddialı takımların mücadele edeceği zorlu bölümde yarışmacılar ellerinden gelenin en iyisini yaparak çeyrek altının sahibi olabilmek adına yarışacak. Alınacak puanlar ve elde edilecek sıralama çok önemli. Sebebi ise haftaya final bölümü ile sezona veda edecek programda bileziklere bir adım daha yaklaşarak avantajlı konuma geçme ihtimali. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve

Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun yaptığı sezonla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yaşanan değişiklikle birlikte Seda Sayan koltuğa oturmuş ve programı sunmaya başlamıştı. Güzel sunucu o gündenb u yana ağırladığı yarışmacılarıyla yakaladığı uyumla birlikte ekranlarda her geçen gün daha fazla izlenen yarışmada pazartesiden bu yana yaşanan rekabette üçüncü gün. Kanal D'de lezzet maratonu ve eğlence tufanı devam ediyor. Dört takımday er alan gelinler ve kayınvalidelerin kıyasıya mücadelesinde gözler yine alınacak puanlara çevrildi. Herkes kendisine verilen sürede en iyi puanları alabilmek adına kolları sıvayacak ve rakiplerini geçmeye çalışacak. Hafta birinciliği rekabetinde çetin rakiplerin bulunduğu günde amansız yarış nefes kesecek. Gelinim Mutfakta 22 Haziran Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor. Afiyet olsun. İyi seyirler dileriz.


Çeyrek altın mücadelesinde üçüncü gün

Büyük sezon finali ile ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Kıran kırana rekabette Aysun bir adım önde. Güzel gelin 40 puanla ilk sırada. Yağnur ise bugün 'Küçük Yağnur gibi gezmenden hoşlanmıyorum' dediği Aysun'un 6 puan gerisinde. Ayten ve Gönül ise 25 puanda.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 23 Haziran 2021 Çarşamba Puan Durumu

Çarşamba  itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


Gönül: 13+12=25
Ayten: 15+10=25
Yağnur: 16+18=34
Aysun: 18+22=40

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.