Gelinim Mutfakta 24 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 24 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni gün ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonun yeni bölümünde yine lezzet savaşı yaşanacak. Gelinler yemeklerini yapacak, kayınvalideler ve Ezgi Sertel puanlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta 24 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde.

Bu hafta sunuculuğunu Ezgi Sertel'in üstlendiği Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha ekranlardaki yerini alıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesini sergilediği programın yeni bölümünde yaşanacak lezzet savaşı herkesi televizyon başına kilitliyor. Her anının çekişme olduğu kadar eğlence ve gerginliğin de yaşanabileceği günde yine heyecan dorukta. Cuma günkü final öncesinde izleyiciler son iki bölüme girilmeden önceki son durumu öğrenmek ve puan durumunu görüntülemek amacında. Peki, Gelinim Mutfakta 24 Kasım Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 24 KASIM ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Yaren: 19 + 3 = 22
Aslıhan: 19 + 5 = 24
Yeşim: 35 + 3 = 38
Miyase: 43 + 1 = 44


24 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Miyase Türkel ve Yeşim Öksüz aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma! Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D'de!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.