Gelinim Mutfakta 25 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 25 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü günü ekranlara geliyor. Birbirinden hamarat gelinlerin yemeklerini yaptığı, kayınvalideler ve Ezgi Sertel'in puanlarıyla sıralamayı belirlediği zorlu maratonda çeyrek altının sahibi merak konusu. Gelinim Mutfakta 25 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

Suunuculuğunu Ezgi Sertel'in üstlendiği haftada devam eden kıran kırana mücadelesi herkesi ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da final öncesi son bölüm televizyondaki yerini alıyor. Dmrt takımın birbirlerine karşı verdiği mücadelede elde edilecek puanlar ve sıralama da büyük önem taşıyor. Her gelin ve kayınvalide bugün etli kadayıf dolması ile yarışacak. Peki, Gelinim Mutfakta 24 Kasım Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 25 KASIM PERŞEMBE PUAN DURUMU

Yaren: 30 + X = X
Aslıhan: 32 + X = X
Yeşim: 53 + X = X
Miyase: 57+ X = X


25 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Yeşim Öksüz ve Miyase Türkel aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma! Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D'de!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.