Gelinim Mutfakta 26 Ekim Salı puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 26 Ekim Salı puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Kanal D'de yayınlanmaya devam eden bölümleri ile lezzet şöleninin sürdüğü Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha ekranlardaki yerini alıyor. Songül Karlı sonrasında sunuculuk görevini devralan Safiye Soyman'ın puanlarını verdiği programda bugün de mücadele had safhada olacak. Gözler şimdi de bugünde çevrildi. Alınacak her puanın büyük önemi var. Herkes kazanacak ismi merak ediyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 26 Ekim Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı günün en çok aranan cümlelerinden biri haline geldi. Birbirinden hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin yemek yapabilmek ardından da puan alabilmek adına verdikleri mücadelede haftanın ikinci bölümü de nefes kesecek. Seyirciler yaşanacak rekabete tanıklık etmek isterken diğer yandan da gün sonunda neler olacağını öğrenmek adına sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 26 Ekim Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de bölüme dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta 26 Ekim Salı hangi yarışmacı kaç puan aldı?

Yeşim, Damla, Yaren ve Aslıhan'ın mücadelesinin sürdüğü yarışmada bugün pancarlı kızarık kabak yapıldı. Programın ilerleyen dakikalarında Yeşim'in rahatsızlanması herkesin tadını kaçırdı.


Aslıhan: 
Yaren: 
Yeşim: 
Damla: 


 

GELİNİM MUTFAKTA 26 EKİM 2021 SALI PUANLARI

Aslıhan: 
Yaren:
Yeşim: 
Damla:


 


26 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinlerin yarıştığı bugün henüz birinci belli olmadı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.