Gelinim Mutfakta 27 Eylül Pazartesi puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 27 Eylül Pazartesi puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal D'nin fenomen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden hamarat gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde yaşanacak rekabetin ilk günü nefes kesecek. Herkesin gözü yemek sonrasında alınacak puanlarda ve oluşacak sıralamaya çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 27 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın sunumyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. İddialı kayınvalideler ve hamarat gelinlerin amansız mücadelesinde ilk gün çetin geçecek. Zorlu bir haftayı geride bırakan yarışmacılar bugünden itibaren yine çeyrek altın ve beş bilezik için rekabete girecek. İlk günün yemeği çıtır tavuk bagetleri oldu. Gelinler yemeklerini hazırlayacak, kayınvalideler puanlayacak ve ardından da Demet Akalın son sözü söyleyerek birincinin yakasına altınını takacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 27 Eylül Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yeşim Öksüz ve Beyhan Öksüz katılıyor

Bugün başlayacak yeni haftasıyla birlikte izleyicileriyle buluşacak olan Gelinim Mutfakta'da son olarak 2 yarışmacı ayrılmıştı. Çocuğunun sağlığı sebebiyle Adıyaman'a gitmek zorunda kalan Hazal'ın yerine Büşra gelmişti. Cuma da Yekta ve kayınvalidesi Cevriye elendi. Yerlerine bugünden itibaren Yeşim Öksüz ve Beyhan Öksüz geliyor. Onların da hedefi uzun bir süre programda kalarak altınları kazanıp unutulmazlar arasına girmek. Yeşim'in cuma günü yayınlanan fragman sonrasından bu ana kadar konuşulması performası ve puanlarını daha da merak edilir hale getirdi.



Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz

Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 27 Eylül Pazartesi puanları

27 Eylül Pazartesi Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Demet Akalın’ın beş puanı kime verdi? 27 Eylül Pazartesi Demet Akalın bugün kaç puan verdi? Aslıhan, Büşra, Yeşim ve Yaren kaynanasından kaç puan aldı? Bugün çeyrek altını kim kazandı? Soruların cevapları yazının hemen devamında verilen puan tablosunda aktarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.