Gelinim Mutfakta 29 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 29 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen ve her bölümüyle izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir bölüm heyecanı daha yaşanıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde gözler final öncesindeki son bölüme çevrildi. Gelinim Mutfakta 29 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Televizyon ekranlarında lezzet fırtınaları estiren, altın rekabetiyle nefes kesen ve her bölümü binlerce kişi tarafından seyredilen Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü günü başlıyor. Gelinler ve kayınvalideler yine kendilerine verilen sürede ellerinden gelenin en iyisini yaparak çeyrek altının sahibi olmaya çalışacak. Ardından da final maratonu için geri sayıma geçilecek. Ancak önce bugünün puanlarının belli olması gerekiyor. Beş bilezik rekabetinin had safhaya ulaşacağı günün sonuçları merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Gelinim Mutfakta 29 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 28 Nisan Çarşamba puanları

Dün yeni haftasına başlayan Gelinim Mutfakta'nın üçüncü gününde gelinler kırma tavuk kebabı ve nar şerbeti ile seyircilerin karşısında ter dökmüştü. Kendilerine verilen sürede malzemelerini en iyi şekilde kullanmak ve yemeklerini hazırlamak isteyen gelinler puanlarını almak üzere işlerini bitirdi. Ardından önce kayınvalideler tadımlarını yaptı. Son sözü ise Seda Sayan söyledi. Esra birinciliği kazandı ve 21 puanla çeyrek altının sahibi oldu. 17 puan alan seda ikinci oldu. Gönül ise 16 ile üçüncü. Dudu ise 9 puanla sonuncu. Ekranları karşısında yarışmayı izleyecek okucuyularımıza seyirler dileriz.
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2021 Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Gönül: 12 + 16 + 17
Seda: 19 + 17 + 16
Esra: 17 + 21 + 10
Dudu: 16 + 9 + 16

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.