Gelinim Mutfakta 30 Kasım Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları

Gelinim Mutfakta 30 Kasım Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları
Kanal D ekranlarında yayınlandığı bölümlerle birlikte izleyenleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Gelinim Mutfakta'nın ikinci günü başladı. Gelinlerin yelpaze patlıcan ile mücadele verdikleri günde yaşanacak rekabetin sonunda elde edilecek puanlar ve oluşacak sıralama merak konusu. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansıyla dopdolu bir bölüm daha ekranlarda olacak.

Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta 812. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yelpaze patlıcanın hazırlandığı günde gözler yeni bölüme çevrildi. Dört gelin lendilerine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birincilik mücadelesine girişecek. Miyase, Yeşim, Dilek ve Aslıhan'ın rekabetinde alınacak her puan kritik önem taşıyor. Herkesin alacağı puan sabırsızlıkla bekleniyor. Yarışmayı izleyenler de sorgulamalarda bulunuyor. Herkesin amacıbirinciliği elde ederek çeyrek altını eve götürüp yakasına takmak. Peki, Peki, Gelinim Mutfakta 30Kasım Salı kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puanları haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 30 KASIM SALI PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Dilek: 

Yeşim: 

Miyasae:


30 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta 811. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! O isim Aslıhan'dı. Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Aslıhan Yiğit ve Yeşim Öksüz aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma! Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D'de!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.