Gelinim Mutfakta 31 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

Gelinim Mutfakta 31 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en lezzetli yarışmalarından biri olarak Kanal D'deki yayın hayatına devam eden ve tüm hızıyla 700 bölüme doğru giden Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetinde gözler bugün de çeyrek altını kazanacak takıma çevrildi. Her anı yemek ve eğlence dolu yayında zaman zaman sinirler de gerilecek. Peki, Gelinim Mutfakta 31 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Afiyet olsun.

Kanal D'nin hafta içi günlerinde öğle kuşağını renklendiren yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Esra Birinci'nin katılımı ile rekabet düzeyi daha da yükselen programda yaşanacaklar da merak konusu. Gelinlerin yapacağı yemekler ve kayınvalidelerin verecekleri puanlar tüm dengeleri belirleyebilir. En yüksek puanın çeyrek altını takacağı günde herkes sıralamayı merak ediyor ve "Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?" sorusunu soruyor. Hafta finaline doğru giden maratonda beş bileziği almak isteyen dört gelin ve kayınvalidesi herkesi televizyon karşısına kilitleyecek. Sakın kaçırmayın! Peki, Gelinim Mutfakta 31 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Afiyet olsun.


 

Gizemli yarışmacı fırtına estirdi!

Cuma günü sona eren haftanın ardından pazartesi başlayan maratonda ikinci bölüm geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen sürede yemeklerini hazırladı ve ardından önce kayınvalidler puanlarını verdi. Seda Sayan ise noktayı koydu. Birinciliği Aysun ile pazartesinin birincisi Esra paylaştı. 19 puanı bulunan iki yarışmacıyı 18 puanlı Seda takip etti. Aysun ise 10 puanla sonuncu oldu.
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 31 Mart 2021 Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Aysun : 14 + 10 = 24
Ayten: 11 + 19 = 30
Seda:  11+ 18 = 29
Esra : 17 + 19 = 36

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.