Gelinim Mutfakta 4 Şubat 2021 puan durumu! Günün birincisi kim, çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 4 Şubat 2021 puan durumu! Günün birincisi kim, çeyrek altını kim kazandı?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği programda çeyrek altını yakasına takacak isim merakla bekleniyor. 4 Şubat 2021 Perşembe Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Çeyrek altını alan gelin ve güncel puan durumu haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her bölümü büyük bir rekabete sahbe olan ve yarışmacılarıyla da çok sevilen programın yeni gününde yaşanacaklar da merak konusu ve şimdiden merakla bekleniyor. Dört gelin ve kayınvalidenin beş altın mücadelesi öncesindeki son günde kimse hata yapmak istemiyor. Vegan sebze köftesi ile yarışacak yarışmacılar kozlarını paylaşarak çeyrek altını takip finale avantajlı girmek amacında. 4 Şubat 2021 Perşembe Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Çeyrek altını alan gelin ve güncel puan durumu haberimizde yer alıyor.


Dün neler yaşandı?

Ekranların en çok sevilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'daki rekabet dün üçüncü gün yarışı ile devam etti. Gelinler kuzu mutancana hazırlayarak kayınvalideler ve Seda Sayan'ın karşısına çıktı. Verilecek puanlar herkesin kaderini etkileyecekti ve gün sonunda çeyrek altını kazanan isim de belli oldu. Buna göre en yüksek puanı alan isim Aysun'du. Güzel gelin 19 puanla birlikte liderlikteki yerini korudu ve toplamda 61'e yükseldi. İkinci sırada 16 puanla Zeynep vardı. Onun da toplamdaki puanı 61 oldu. Esin ve Ayten arasında ise elenmeme yarışı sürecek gibi görünüyor. Esin 15 puan alıp 40'a yükseldi. Ayten ise 14 puanla yine sonuncu oldu ve 37'de kaldı.


 

Bugün neler olacak?

Güzel sunucu Seda Sayan'ın sunumu ile yayınlanan Gelinim Mutfakta'da gelinler bugün vegan sebze köftesi hazırlayacak. Kayınvalideler de puanlayacak. Yayınlanan fragmanda ise yine sinirler gergin. Verilen cevapların yanısıra yarışmacıların birbirlerine karşı atışmaları da güne damga vuracak. Aysun kayınvalidesine; 'Zeynep'e 1 veren ellerini öpeyim' dedi. Zeynep de Aysun'u şov yapmakla suçladı. Ayten'in dansı yine çok konuşulacak.

Gelinim Mutfakta Ayten Hatamova Gürüf

Gelinim Mutfakta'da neler oluyor?

Fatih Ürek ile milyonlarca izlenme elde eden Gelinim Mutfakta'nın bu sezon sunucusu Onur Büyüktopçu oldu ancak onun da macerası kısa sürdü. Reytinglerin beklentilerin aşağıda kalması sonrasında Seda Sayan yeniden yapımı canlandırmak için izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programda her gün dört gelin kendilerine verilen sürede malzemeleriyle birlikte yemeklerini yapıyor. Sonrasında ise kayınvalideler ve Seda Sayan puanlarını veriyor. Gün birincisi çeyrek altın, hafta şampiyonu ise beş bilezik kazanıyor. 
 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 4 Şubat 2021 Perşembe Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Yeni haftada kızışarak devam eden birincilik mücadelesinde 42 puanı bulunan Aysun Kuşatan ilk sırada bulunuyor. İkinci basmakta ise 36 puanla Zeynep Gökçe Kalyın var. Dünü üçüncü tamamlayan Esin Alamahmet puanını 25'e yükseltti ve genel sıralamada Ayten'i geride bıraktı. Azerbaycanlı Ayten Hatamova Gürüf de aldığı 5 puanla son sırada yer aldı ve sonunculuğa demir attı. Kendisinin 23 puanı var.

Zeynep Kalyon Gökçe: 15 + 21 + 16
Aysun Kuşatan: 20 + 22 + 19
Esin Alamehmet: 10 + 15 + 15
Ayten Hatamova Gürüf: 18 + 5 + 14

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.