Gelinim Mutfakta 6 Ekim puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 6 Ekim puan durumu - Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?
Kanal D'de yayınlandığı süre boyunca en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı başaran Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı takımların rekabetine sahne olan programda bugün de altın mücadelesi nefes kesecek. Herkes gün sonunu merak ederek sorgulamalarda bulunuyor. Peki Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 6 Ekim puan durumu haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'nın hafta ortasındaki bölümünde heyecan sürüyor. İlk iki günün ardından bugün de çeyrek altın rekabetine giren gelinler ve kayınvalideler gün sonunda birinciliği elde etmek istiyor. Hafta sonundaki finalde beş altın bileziği kollarına takmayı hedefleyen takımlardan hangisinin bölümü mutlu bitireceğini öğrenmek amacında olan seyirciler de araştırmalarını sıklaştırıyor.  Peki Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 6 Ekim puan durumu haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta'da neler yaşanacak?

Yaren Sümeyye'ye “Burada bir kayınvalide eğer lezzetli bir tabağa oy veriyorsa o senin değildir” çıkışında bulundu. Sümeyye ise “Beni kıskandığından böyle söylüyorsun” yanıtını verdi. Filiz kendisine gelen çiçeklerin ardından kıskanılmasını “Bir insan kendisine çiçek gönderir mi? Ben bunu ilk defa sizde duyuyorum” diye çıkıştı. Nuray Hanım ise kendisini gündeme gelmeye çalışmakla suçladı. Yeşim ve kayınvalidesi Beyhan arasındaki gerilim had safhadaydı. Beyhan Hanım; “Parayla puan satın aldım. Akıllı ol akıllı” diye gelinine tepki gösterdi.Nuray Hanım'ın 300 lira karşılığında puanını Yeşim'e verdiğini söylemesi Aslıhan'ı çıldırttı.


gelinim mutfakta


 

Gelinim Mutfakta'da bugün hangi yemek yapılacak?

Bugün 773. bölümü ile yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da birbirinden leziz tarifler ekranlara taşınmaya devam ediyor. Bugün ise tatlı bir tarif gelinler tarafından hazırlanacak. İzleyicilerin de mutfaklarında denemek istediği gelin bohçası günün yemeği oldu.



 

GELİNİM MUTFAKTA 6 EKİM 2021 ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Dün ekranlara gelen haftanın ikinci günü kıyasıya mücadeleye sahne oldu. İlk gün yaşadığı talihsizlikle sonuncu olan Sümeyye bu kez fırtınalar estirdi ve zirveye adını yazdırdı. 19 puanla çeyrek altını yakasına takan güzel gelini 17 puanla Yeşim ve 16 puanla da Yaren takip etti. Aslıhan ise 8 puan alarak dördüncü sırada günü tamamladı. Puan durumunun ilk sırasında 37 puanla Yeşim bulunuyor.

Aslıhan Kaya: 15 + 8

Yaren Maden: 15 + 16

Yeşim Öksüz: 20 + 17

Sümeyye Demir: 8 + 19

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.