Gelinim Mutfakta 6 Ocak 2021 gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 6 Ocak 2021 puan durumu ne?

Gelinim Mutfakta 6 Ocak 2021 gün birincisi kim? Gelinim Mutfakta 6 Ocak 2021 puan durumu ne?
Gelinim Mutfakta'da 6 Ocak Çarşamba birincisi hangi gelin oldu? Yarışmacıların el lezzetlerini kounşturarak yarıştırdığı ve kayınvalidelerin puanlarıyla çeyrek altının sahibini bulduğu bir gün daha izleyicilerin karşısında. Peki günün birincisi hangi gelin oldu? 6 Ocak Çarşamba Gelinim Mutfakta'nın günün birincisi gelini kim oldu?

Gelinim Mutfakta'da hangi gelin birinci oldu? Kanal D'nin hafta içi yayınlanan yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün de yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hafta ortasında yayınlanacak olan bölümde gelinler ve kayınvalideler kıyasıya rekabet içerisine girecekleri bölümden birincilikle ayrılmak ve beş bileziğe bir adım daha yaklaşmak amacında. Ancak bunun için işleri hiç de kolay değil. Puanlama da nefes kesecek. Gelinim Mutfakta'da 6 Ocak Çarşamba günün birincisi kim oldu? Hangi gelin elinin lezzetiyle günün birincisi oldu? Hangi geline kaç puan verdiler? 6 Ocak Çarşamba Gelinim Mutfakta ile ilgili tüm detaylar haberimizde.


Gelinim Mutfakta'nın konusu ve formatı

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da gelinler ve zaman zaman kayınvalideler ellerinin hünerlerini tüm Türkiye'ye sunuyor. Kendilerine verilen malzeme listesiyle istenen yemekleri hazırlayan yarışmacılar daha sonra puanlarını alıyor. Gün sonlarında en yüksek puanı toplayan yarışmacıya çeyrek altın, hafta finallerindeki birinciye ise beş bilezik veriliyor. Onur Büyüktopçu'nun ayrılığı sonrasında yerine gelen Seda Sayan ile daha da renkli bir hale bürünen yarışma her geçen gün daha da fazla kişi tarafından izleniyor.


Gelinim Mutfakta'da dün neler oldu?

Seda Sayan'ın sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın ikinci gününde gelinler tavuklu kağıt kebabı hazırladı. Ardından kayınvalideler puanlarını verdi. Oluşan sıralamada Zeynep 18 puanla birinciliği kazandı ve çeyrek altını yakasına taktı. İkinci sırayı Aysun 16 puanla elde ederken Özlem ise 15 puanla üçüncü oldu. İlk günün birincisi Gizem 9 puanla sonuncu sırada günü tamamladı. Bugünün yemeği ise kabak çiçeği dolması olacak.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 6 Ocak 2021 Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Özlem Demir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.