Gelinim Mutfakta 7 Haziran 201 Pazartesi Büyük Sezon Finali yarışmacıları kimdir?

Gelinim Mutfakta 7 Haziran 201 Pazartesi Büyük Sezon Finali yarışmacıları kimdir?
Kanal D'de sevilerek izlenen ve yedinci kez dalya dedikten sonra sezon finaline doğru giden Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya rekabetinde yine altın mücadelesi nefes kesecek. Büyük sezon finalinde yarışacak isimler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Büyük Sezon Finali yarışmacıları kimdir? 7-11 Haziran Gelinim Mutfakta yarışmacıları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, Seda Sayan'ın sunumuyla yayın hayatına devam ediyor. İddialı kayınvalidelerin ve hamarat gelinlerin hünerlerini sergileyeceği haftada bugünden itibaren kıyasıya bir yarış izleyicilerin karşısına çıkacak. Tanıtımda birçok yarışmacı gösterildi ancak sadece dört takım yarışabilecek. Bu isimler de merakla araştırılıyor. Çünkü her gelin ve kayınvalidenin farklı hayranları ve fanları var. Onlar da sevdikleri isimleri programda görmek ve desteklemek istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta Büyük Sezon Finali yarışmacıları kimdir? 7-11 Haziran Gelinim Mutfakta yarışmacıları haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Büyük Sezon Finali yarışmacıları kimdir?

Bugün 721. bölümü ile yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da artık final etabı başladı. Sezona veda edecek olan programda gelin ve kayınvalideler kendilerine verilen sürede en iyi performanslarını sergileyerek birinciliği elde etmek amacında. Tek hedef altınları kazanabilmek. Marifetlerini milyonlara gösterebilmek adına ocaklarının başına geçevek gelinler şimdiden merak konusu. Yayınlanan fragmanda Aysun, Gizem, İlayda, Ece, Sibel, Seda, Saniye, Ayten, Dudu, Hilal ve Zeynep gösterildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.