Gelinim Mutfakta 8 Eylül Çarşamba puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı

Gelinim Mutfakta 8 Eylül Çarşamba puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı
Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini yemek konusunda sergilediği zorlu maratonda bugün de çeyrek altın mücadelesi sürecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 8 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Kanal D'nin yeni sezonda da ilgiyle izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı ekralardaki yerini alıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadele verdiği zorlu maratonda bugün bir bölüm daha geride kalacak. Her anı çekişme ve lezzet dolu olduğu kadar gerilimlere de açık yarışmanın sonucu da sabırsızlıkla bekleniyor. Yağnur, Büşra, Yaren ve Aslıhan'ın amansız rekabetinden hangisinin galibiyetle ayrılacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 8 Eylül Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.



Büşra ve Perihan'ın düellosu!

Bugün 753. bölümü ile yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da neler yaşanacağı paylaşılan fragmanda görüldü. Pazartesi günü programa katılan ve toplamda 23 puanı bulunan Büşra, kayınvalidesi Perihan ile adeta düelloya girdi. Karşı karşıya gelen gelin kaynana arasında takı tartışması çıktı. Gelininin takılarını takmasını istediği kayınvalide beklemediği bir cevapla karşılaştı. Büşra, "Senin akrabaların ve ailen için yapmak istemediğim bir şeyi yapmayacağım" dedi. Bunun üzerine perihan kayınvalideler odasında rakiplerine; "Beni aileme rezil etmeye çalışıyor" ifadeleriyle serzenişte bulundu. Bu arada Büşra'nın programda sergilediği kolbastı izleyicilerden tam not aldı.


gelinim mutfakta


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 8 Eylül Çarşamba puanları

Gelinim Mutfakta 8 Eylül Çarşamba günün birincisi kim oldu? sorusunun yanıtı sabırsızlıkla bekleniyor. Ispanaklı patates mantısı ile yarışacak olan gelinler arasında yine Yağnur fırtınası vardı. Güzel gelin dün aldığı 20 puanla birlikte en yakın rakibine 15 puan fark atmayı başardı. 26 puanla ikinci sırada bulunan Yaren ikinci sırada günü tamamladı. Aslıhan ve Büşra ise 9 puanla sonuncu oldu. Geçen hafta beş altın bileziği koluna takan Aslıhan'ın paraşütsüz düşüşü devam etti. Bundan sonra yarışmada kalmak istiyorsa performansını yukarı çekmesi gerekiyor. Günün puanları açıklandıktan sonra haberimie eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.