Gelinim Mutfakta 8 Ocak kim elendi kim birinci oldu? Beş bilezik kazanan gelin kim

Gelinim Mutfakta 8 Ocak kim elendi kim birinci oldu? Beş bilezik kazanan gelin kim
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta daha sona eriyor. Pazartesi gününden bu yana süren maratonda gözler bir kez daha gelin ve kayınvalidelerde olacak. Elenmenin ve kazanmanın birlikte yaşanacağı günde sonuçlar merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki Gelinim Mutfakta kim elendi kim birinci oldu? 8 Ocak 2021 Bugün Gelinim Mutfakta puan durumu ile haftanın elenen ve birinci olan isim açıklandı mı?

Televizyon ekranlarının rekabet dolu yarışması Gelinim Mutfakta'da elenen ve birinci olan yarışmacılar merak edilerek öğrenilmek is teniyor. Bugün 123. haftasını tamamlayacak olan programda gelinler yemek konusundaki hünerlerini sergileyecek.  Final gününde Semra, Yasemin, Nurten ve Elmas'ın vereceği puanlar haftanın kaderini belirleyecek. Ardından da sonuçlarla birlikte sıralamalar açıklanacak. Hem gün hem de hafta birincisi Seda Sayan tarafından ödüllendirilecek. Gelinim Mutfakta kim elendi kim birinci oldu? 8 Ocak 2021 Bugün Gelinim Mutfakta puan durumu ile haftanın elenen ve birinci olan isim açıklandı mı? Detaylar haberimizde.

Bugün neler yaşanacak?

Gelinim Mutfakta'nın bugün yayınlanacak olan 615. bölümünde gelinler bir kez daha hünerlerini sergileyecek. Eğlenceli, müzik ve lezzet dolu anlar da izleyicileri bekliyor. Türk pop müziğin önemli isimlerinden biri olan Gülben Ergen, yakın dostu Seda Sayan ile birlikte yapacağı sohbetle ekranlara renk katacak. Yarışmacılar da bu sohbete zaman zaman katılacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM BİRİNCİ OLDU KİM ELENDİ?

Ekranların sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta haftanın final heyecanı yaşanırken birincilik için rekabet sürüyor. Haftanın en yüksek puanını alan gelin birinci olurken, en düşük puanını alan ise eleniyor. 8 Ocak 2021 Haftanın puan durumuna göre elenen ve birinci olan isim bugün açıklanıyor…

GELİNİM MUTFAKTA 8 OCAK CUMA PUAN DURUMU

Yarışmanın final bölümünde girmeden önce puan tablosu da merak konusu. Gizem, Aysun, Zeynep ve Özlem'in kıyasıya mücadelesinde artık son sözler söylenecek ancak önce son durumu sizlere aktarmak istedik. İlk sırada 73 puanla Zeynep var. İkinci basamakta ise 67 puanla Gizem bulunuyor. Aysun 57 puanla final öncesinde üçüncü. Son sırada ise 45 puanla Hande var ve en önemli eleme adayı.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 8 Ocak 2021 Cuma Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Özlem Demir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.