Gelinim Mutfakta 9 Eylül Perşembe puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı

Gelinim Mutfakta 9 Eylül Perşembe puanları | Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü günü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergileyeceği günde abdigör kebabı ile altın mücadelesi verecek. Herkesin gözü gün sonundaki sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 9 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da heyecan giderek artıyor. Yarın gerçekleştirilecek final öncesinde altın mücadelesi verecek takımlar psikolojik ve matematiksel olarak avantajı ele geçirmek amacında. Bunun için de hem mutfakta hem de puanlamada en iyisini yapmak zorundalar. İzleyiciler de her anına tanıklık etmek istedikleri programda gün sonu oluşacak sıralamayı merak ederek sorgulayıp öğrenmek amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta 9 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

Broş krizi!

Bugün 754. bölümü ile yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da neler yaşanacağı paylaşılan fragmanda görüldü. Bugün de broş krizi patlıyor. Nilgün ve gelini Yağnur ile Yaren ve kayınvalidesi Filiz arasında gerilim artacak. Büşra'nın görümcesi ve kayınvalidesi hakkında söyledikleri de herkesi şaşırtacak. Rabia Hanım dün yayına bağlanarak kendisi hakkındaki iddiaları yanıtlamıştı. Bugün de sabırsızlıkla bekleniyor.


gelinim mutfakta


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Eylül Perşembe puanları

9 Eylül 2021 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Demet Akalın’ın beş puanı kime verdi? 9 Eylül Perşenbe Demet Akalın bugün kaç puan verdi? Yağnur kaynanasından kaç puan aldı? Bu hafta Perşembe çeyrek altını kim kazandı? Soruların cevapları yazının hemen devamında verilen puan tablosunda aktarılmıştır.

*************************

Yağnur : 49 + 19 = 68
Yaren: 39 + 11 = 50
Aslıhan: 39 + 12 = 51

Büşra: 33 + 15 = 48

*************************

Gelinim Mutfakta 9 Eylül Perşembe Puanlama Sonuçları

*************************

9 Eylül Perşembe Gelinim Mutfakta Günün Birincisi
⇒  YAĞNUR
Gelinim Mutfakta 9 Eylül Çeyrek Altını Alan Kim
⇒ YAĞNUR
9 Eylül Gelinim Mutfakta Günün Sonuncusu
⇒ YAREN

*************************

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.