Gelinim Mutfakta Arzu kimdir? Arzu Özkarakaş Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Arzu kimdir? Arzu Özkarakaş Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yepyeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı kayınvalideler arasına bir isim daha katılacak. Bilindiği üzere cuma günü İnci Demir kaynanalar odasına veda etmiş ve yarışmadan elenmişti. Yerine gelecek isim ise Arzu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Arzu kimdir? Arzu Özkarakaş Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın son günlerine girdiği Gelinim Mutfakta kariyerinde yeni bir haftanın ilk günü daha başlıyor. Dört takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan programda yeni isimler boy göstermeye devam ediyor. İnci Demir'in gelini Süneyye ile b irlikte elenmesinin ardından gözler yeni kayınvalideye çevrilmişti. Arzu Hanım koltuğun yeni sahibi oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Arzu kimdir? Arzu ... Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Arzu kimdir?

Gelini Büşra Nur gibi kendisi de güzelliği ile dikkat çeken Arzu iddialı bir giriş yaparak rakiplerine meydan okudu. Altın mücadelesine ortak olduğunu söyleyip gözdağı veren güzel kayınvalide, kazanılan ödüllere rağmen herkesin programdan elenebileceğini söyledi. Yani kendisinin bir rakibini göndereceğini ima etti.


Gelinim Mutfakta Arzu Özkarakaş


Gelinim Mutfakta Arzu Instagram hesabı

Hafta başından itibaren gelini Büşra Nur ile yarışacak olan Arzu'nun sosyal medya hesapları da merak konsu oldu. Kendisinin Instagram hesabı @ozkarakasarzu'dur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.