Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Kanal D ekranlarının fenomeni Gelinim Mutfakta geri döndü. Bugün başlayacak 4. sezon ve yayınlanacak 741. bölüm ile izleyicilerinin karşısına çıkacak olan programda yer alacak gelinler de açıklandı. Buna göre Aslıhan Kaya Yiğit kayınvalidesi Nuray Hanım ile birlikte kolları sıvayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da 4. sezon heyecanı yaşanıyor. Demet Akalın'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkacak programda yine yemek kokuları yükselecek, eğlence bitmeyecek ve gerilim eksik olmayacak. Ellerinin marifetlerini göstermek ve altınları alabilmek adına ocağının başına geçecek isimlerden biri de Aslıhan Kaya Yiğit olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit kimdir?

Bu sezonun yeni yarışmacılarından biri olan Aslıhan Kaya Yiğit evlidir. Baturalp adından bir oğlu vardır. Profilinde yayınladığı fragman videosu ile programda yarışacağını duyurdu. Elde edeceği puanlarla rakiplerine üstünlük kurmak ve kayınvalidesiyle birlikte altınların sahibi olmak istiyor.
 

Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit


 

Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit Insragram hesabı

Kendisini izleyen seyircilerin merakla araştırdığı güzel yarışmacının Instagram hesabı bulunmaktadır. Profiline @aslihankygt'ten ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.