Gelinim Mutfakta Ayten Hatamova Gürüf kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Ayten Hatamova Gürüf kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Ekranlara geldiği günlerde izleyenler tarafından ilgiyle izlenen ve yaşattığı lezzet şöleni ile de vazgeçilmez olmayı başaran Gelinim Mutfakta’da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelinler arasına bugün bir yenisi daha katılıyor. O yarışmacı Ayten oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Ayten Hatamova Gürüf kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Seda Sayan’ın sunumuyla Kanal D ekranlarındaki yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta’da bugün yepyeni bir haftanın ilk günü. Renkli yarışmacılar arasından geçen hafta sonunda Saniye Hanım ve gelini Sibel elenmişti. Yerlerine gelecek isim de merak konusuydu yayınlanan fragmanla birlikte belli oldu. Beş gün boyunca rakibeleri karşısında elinin hünerlerini konuşturarak altın mücadelesi verecek yarışmacı Ayten olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Ayten Hatamova Gürüf kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Ayten Hatamova Gürüf kimdir?

Esin, Zeynep ve Aysun’a karşı bugün başlayacak maratonda üstünlük kurmak isteyen Ayten’in hedefi programda uzun süre kalmak ve altınları toplamak. Kendisi Azerbaycanlı. Bu sebeple de birçok Azerbaycan vatandaşını da ekran karşısına kilitleyecek. Ancak sürekli dans etmesi sebebiyle şimdiden de sosyal medyada tepki gördü. 25 yaşında. 6 yıllık evli.

Gelinim Mutfakta Ayten Hatamova Gürüf

Gelinim Mutfakta Ayten Hatamova Gürüf

Gelinim Mutfakta Ayten Hatamova Gürüf

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.