Gelinim Mutfakta Büşra Nur kimdir? Büşra Nur Özkarakaş Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Büşra Nur kimdir? Büşra Nur Özkarakaş Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Kıran kırana mücadelenin ilk gününde yeni yarışmacılar da açıklanacak. Cuma günü elenen Sümeyye'nin yerine oturacak isim Büşra Nur olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Büşra Nur Özkarakaş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kanal D'nin adından her geçen gün daha da fazla söz ettiren yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı gelinlerin ve kayınvalidelerin amansız rekabete sahne olan zorlu maratonun yeni gelini de belirlendi. Bilindiği üzere son bölümde elenen isim Sümeyye Demir ve kayınvalidesi olmuştu. Yerine oturacak gelin ise Büşra Nur olarak duyuruldu. Peki, Gelinim Mutfakta Büşra Nur Özkarakaş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Büşra Nur kimdir?

Yeni haftanın gelini olarak rakipleriyle yarışmaya başlayacak Büşra Nur iddialı bir giriş yaptı. Güzel gelin; “Beni kimselerle karıştırmayın. Sizin gibi bir gün canım annem deyip öteki gün git öteye demeyiz merak etme” çıkışında bulundu. Kendisi hakkında sosyal medyada binlerce yorum yazıldı ve destek iletileri yağdı. 21 yaşında. 6 aylık evli. Aslen Gaziantepli. 
 

Gelinim Mutfakta Büşra Nur
 


 

Gelinim Mutfakta Büşra Nur Instagram hesabı

11 Ekim 2021 Pazartesi günü yayınlanacak olan programın yeni haftasında Yeşim, Yaren ve Aslıhan'ın karşısına çıkacak Büşra Nur'un Instagram hesabı kısa süre içerisinde haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.