Gelinim Mutfakta büyük sezon finali İlayda Doğan ve kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu kimdir? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta büyük sezon finali İlayda Doğan ve kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu kimdir? Instagram hesabı
Kanal D'nin bugün başkayacak olan büyük sezon finali etabında yarışması beklenen yarışmacılardan biri de İlayda Doğan oldu. Sezona damga vuran ve güzelliği ile dikkat çeken başarılı yarışmacı ve kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Gelinim Mutfakta büyük sezon finali İlayda Doğan ve kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta tarihinin en çok sevilen yarışmacılarından biri olarak adından söz ettirmeyi başaran İlayda Doğan'ın yeniden yarışmada yer alma ihtimali tüm sevenlerini mutlu etti. Bugün büyük sezon finali ile ekranlara gelmeye başlayacak yeni haftada yaşanacaklar da sabrısızlıkla beklenirken yarışacak isimlerin bugüne kadar iz bırakanlardan oluşması beklentileri de arttırdı. Bu sebeple yaruşması beklenen isimlerden biri de İlayda Doğan oldu. Güzelliğinin yanı sıra marifeti ve yemekleriyle de dikkat çeken Doğan, kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu ile birincilik kovalayacak. Peki, Gelinim Mutfakta büyük sezon finali İlayda Doğan ve kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir?

Kanal D'nin yeni sezonuna elveda demeye hazırlanan programı Gelinim Mutfakta'nın güzel yarışmacısı İlayda Doğan 27 yaşındadır. İç mimarlık mezunu. Kuyumculuk sektöründe tasarımcı olarak çalışıyor. Kısa süre önce başladığı yemek serüveninde hem kendine hem de elinin lezzetine güveniyor. Hırslı ve inatçı olduğu için de birinci sıraya oturacağını düşünüyor.

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir


 

Gelinim Mutfakta Gülcan Tiryakioğlu kimdir?

Bugün büyük sezon finaliyle ekranlarda yer alacak Gelinim Mutfakta'da gelini Gülcan ile mücadele vermesi beklenen Gülcan Tiryakioğlu emekli muhasebeci. 45 yaşında. Yarışmada adını ilk sıraya yazdırmak ve gelininin koluna altın bilezikleri takmak istiyor. Yeni sezonun en iddialı kayınvalidelerinin başında geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.